TURNAUSINFO: PPJ 07 WINTER CUP 7.1.2017

 

TERVETULOA PPJ 07 WINTER CUP 2017 -KUTSUTURNAUKSEEN!

TURNAUSPAIKKA

PPJ 07 WINTER CUP pelataan Hernesaaren kuplahallissa (Hernematalankatu 1, 00150 Helsinki) lauantaina 7.1.2017. Hallin välittömässä läheisyydessä on reilun kokoinen ilmainen pysäköintialue. Kulku sisälle halliin tapahtuu pysäköintialueen puoleisesta pyöröovesta. Hallin lämpötila on n. +7-9°C riippuen ulkoilman lämpötilasta.

Hallissa on turnauksen ajan monipuolinen kahvio, jossa on myytävänä kahvia ja virvokkeita sekä suolaista ja makeaa purtavaa. Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen sekä pankki-/luottokortti. Hallin ulkopuolella on erillinen WC-tila. Huom! Hallin yhteydessä ei ole pukukoppeja.

TURNAUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN & PALKINTOJENJAKO

Jokaista joukkuetta pyydetään ilmoittautumaan turnaustoimistoon (kahvion yhteydessä) viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäisen ottelunsa alkua. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee toimittaa myös joukkueen pelaajalista.

Molempien sarjojen (Kilpa & Elite) kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein ja pokaalein. Palkintojenjako tapahtuu turnaustoimiston välittömässä läheisyydessä turnausjärjestäjien toimesta.

OTTELUOHJELMA & AIKATAULU

KILPA-lohkon pelit pelataan klo 9:00-14:30 ja ELITE-lohkon pelit klo 14:30-20:00 välisenä aikana. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa kolme alkusarjan ottelua sekä yhden sijoitusottelun, joka määräytyy alkulohkon pelien mukaan. Turnauksen otteluohjelmat ja pelattujen pelien tulokset löytyvät pelien jälkeen kahvion viereiseltä seinältä sekä alla olevasta linkistä.

LINKKI OTTELUOHJELMAAN:

https://ppjwintercup2017.torneopal.fi

HUOM! Tarkastakaa joukkueenne peliajat mahdollisten viime hetken muutosten varalta!

TURNAUKSEN LOHKOJAOT SARJOITTAIN

KILPA (pelit klo 9:00-14:30):

LOHKO A
Honka Akatemia Keltainen
KuPS Musta
PPJ Oranssi
TuNL Sininen

LOHKO B
EPS Akatemia Valkoinen
GrIFK Green
Ilves Keltainen
TPS Valkoinen

ELITE (pelit klo 14:30-20:00):

LOHKO A
Honka Akatemia Musta
KuPS Keltainen
PPJ Sininen
TuNL Valkoinen

LOHKO B
EPS Akatemia Punainen
GrIFK Black
Ilves
TPS

PELIJÄRJESTELYT

Turnauksen pelimuoto on 8v8 ja peliaika on molemmissa sarjoissa 1 × 18 minuuttia. Turnauksessa pelataan yhdellä koko hallin kokoisella kentällä (kenttäkoko 60 × 43 m). Käytössä on maalialueen paitsiosääntö ja kaikki ottelut pelataan 4-koon pallolla.

Otteluohjelmaan ensimmäiseksi merkitty joukkue on aina kotijoukkue. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasua. Vaihtoehtoinen peliasu voi olla harjoitusliivit tai muu yhtenäinen paita. Kotijoukkue pelaa aina hallin sisäänkäyntiä lähempänä olevalla kenttäpuoliskolla ja vierasjoukkue suorittaa pelin avauksen.

Ottelut alkavat täsmällisesti otteluohjelman aikataulun mukaisesti ja otteluiden välissä on vain kahden minuutin tauko. Joukkueiden tulee siirtyä vaihtoalueen läheisyyteen hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Mahdollinen viirien vaihto suoritetaan juuri ennen pelin alkua. Pelinohjaajat huolehtivat peliajasta ja loppuvihellyksestä, jonka jälkeen pelaajat kokoontuvat ripeästi kättelyyn. Turnauksen aikataulun pitäminen on jokaisen joukkueen vastuulla!

On huomioitavaa, että kuplan sisällä on todella vähän tilaa kentän ulkopuolella, joten seuraavaksi pelivuorossa oleville joukkueille pyydetään jättämään tilaa alkulämmittelylle. Turnauksessa kunnioitetaan valmentajien työrauhaa ja siksi vanhempia ja muita katsojia pyydetään sijoittumaan eri puolelle kenttää kuin valmennus ja vaihtopelaajat.

SARJATAULUKON MÄÄRÄYTYMINEN & SIJOITUSOTTELUT

Alkulohkon sijoitusten määräytyminen (järjestys):

1) otteluista saadut pisteet 2) keskinäinen peli 3) maaliero 4) tehdyt maalit 5) päästetyt maalit 6) arpa

Sijoitusotteluiden ratkaiseminen (HUOM! vain finaali- ja pronssiottelu):

Sijoitusotteluissa tasapelin sattuessa voittaja ratkaistaan välittömästi kolmen pelaajan rangaistuspotkukilpailulla. Jos tilanne kolmen pelaajan jälkeen tasan, jatketaan pareittain niin kauan kunnes voittaja ratkeaa.

ENSIAPU & TURVALLISUUS

Jokainen joukkue vastaa omien pelaajiensa ensiavusta. Kaikilla pelaajilla tulee olla voimassaoleva Suomen Palloliiton Pelipassi tai Palloliiton määräysten mukainen muu vakuutus. Turnausjärjestäjä ei ole vakuuttanut turnauksen osallistujia eikä se vastaa näille tapahtuneista vahingoista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan turnaukseen!

Teemu Rinttilä

Turnausvastaava, PPJ 07 Laru
teemu.rinttila (at) gmail.com
p. 050-5849692