TURNAUSINFO: PPJ PONKE’S CUP 6-7.5.2017

TURNAUSPAIKKA

PPJ 07 PONKE’S CUP 2017 pelataan Lauttasaaren liikuntapuistossa eli Pyrkällä 6-7.5.2017. Lauantaina pelataan HAASTE- & HARRASTE-lohkot ja sunnuntaina ELITE- & KILPA-lohkot.

Lauttasaaren liikuntapuiston osoite: Lahnalahdentie 4, 00200 Helsinki. Kentän välittömässä läheisyydessä on ilmainen pysäköintialue.

 

Turnauksen ajan käytössänne on PPJ 07 Laru -joukkueen ylläpitämä monipuolinen kahvio, jossa on myytävänä kahvia ja virvokkeita sekä suolaista ja makeaa purtavaa. Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen sekä pankki-/luottokortti. Kentän yhteydessä olevassa huoltorakennuksessa on pukuhuone ja WC.

TURNAUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN & PALKINTOJENJAKO

Jokaista joukkuetta pyydetään ilmoittautumaan turnaustoimistoon (kahvion yhteydessä) viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäisen ottelunsa alkua. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee toimittaa myös joukkueen pelaajalista.

Kaikkien sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein ja pokaalein. Palkintojenjako tapahtuu turnaustoimiston välittömässä läheisyydessä turnausjärjestäjien toimesta heti finaalipelien päättymisen jälkeen.

OTTELUOHJELMA & AIKATAULU

HARRASTE-lohko (5 ottelua/joukkue)

Pelit pelataan LAUANTAINA klo 9:30-13:35 välisenä aikana yksinkertaisena sarjana eli kaikki joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Kolme parhaiten menestynyttä joukkuetta palkitaan mitalein ja pokaalein. Palkintojenjako turnaustoimiston välittömässä läheisyydessä klo 13:45.

Turnauksen otteluohjelmat ja pelattujen pelien tulokset löytyvät pelien jälkeen kahvion viereiseltä seinältä sekä alla olevasta linkistä. Peliaika HARRASTE-lohkossa on 1×20 min.

JOUKKUEET – HARRASTE:

PPJ Laru Keltainen
KäPa FC
SAPA
HJK Arabia Keltainen
FC Viikingit
FC Honka Athletic

Otteluohjelma

HAASTE-lohko (4-5 ottelua/joukkue)

HAASTE-lohkon pelit pelataan LAUANTAINA klo 14:00-18:25 välisenä aikana. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa kolme alkusarjan ottelua sekä 1-2 sijoitusottelua, jotka määräytyvät alkulohkon pelien mukaan. Turnauksessa pelataan välierät, pronssi- sekä finaaliottelut. Kolme parhaiten menestynyttä joukkuetta palkitaan mitalein ja pokaalein. Palkintojenjako turnaustoimiston välittömässä läheisyydessä klo 18:35.

Turnauksen otteluohjelmat ja pelattujen pelien tulokset löytyvät pelien jälkeen kahvion viereiseltä seinältä sekä alla olevasta linkistä. Peliaika HAASTE-lohkossa on 1×25 min.

JOUKKUEET – HAASTE:

LOHKO A​​
PPJ Laru Punainen​​
KyIf Sininen​
EPS Musta B ​​
HJK Arabia Valkoinen​

LOHKO B
PPJ Laru Valkoinen
JäPS Sininen B
EPS Musta A Valkoinen​
PPJ JäRu Neymarit

Otteluohjelma

KILPA-lohko (4-5 ottelua/joukkue)

KILPA-lohkon pelit pelataan SUNNUNTAINA klo 9:30-13:55 välisenä aikana. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa kolme alkusarjan ottelua sekä 1-2 sijoitusottelua, jotka määräytyvät alkulohkon pelien mukaan. Turnauksessa pelataan välierät, pronssi- sekä finaaliottelut. Kolme parhaiten menestynyttä joukkuetta palkitaan mitalein ja pokaalein. Palkintojenjako turnaustoimiston välittömässä läheisyydessä klo 14:05.

Turnauksen otteluohjelmat ja pelattujen pelien tulokset löytyvät pelien jälkeen kahvion viereiseltä seinältä sekä alla olevasta linkistä. Peliaika KILPA-lohkossa on 1×25 min.

JOUKKUEET – KILPA:

LOHKO A
PPJ Laru Oranssi
GrIFK Green
TiPS Musta
Ilves Beta

LOHKO B
LePa Sininen
HJK Keltainen
FC Inter Sininen
EPS Musta A

Otteluohjelma

ELITE-lohko (5-6 ottelua/joukkue)

ELITE-lohkon pelit pelataan SUNNUNTAINA klo 14:15-20:00 välisenä aikana. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa neljä alkusarjan ottelua sekä 1-2 sijoitusottelua, jotka määräytyvät alkulohkon pelien mukaan. Turnauksessa pelataan välierät, pronssi- sekä finaaliottelut. Kolme parhaiten menestynyttä joukkuetta palkitaan mitalein ja pokaalein. Palkintojenjako turnaustoimiston välittömässä läheisyydessä klo 20:10.

Turnauksen otteluohjelmat ja pelattujen pelien tulokset löytyvät pelien jälkeen kahvion viereiseltä seinältä sekä alla olevasta linkistä. Peliaika ELITE-lohkossa on 1×20 min.

JOUKKUEET – ELITE:

LOHKO A
PPJ Laru Sininen
Ilves Alfa
TiPS
PEPO
GrIFK Black

LOHKO B
LePa Musta
FC Kasiysi Red
FC Inter Musta
EPS Akatemia Punainen
KäPa United

Otteluohjelma

PELIJÄRJESTELYT

Turnauksen pelimuoto on kaikissa sarjoissa 8v8 ja pelit pelataan kahdella rinnakkaisella kentällä (Kenttä 1 & 2) samanaikaisesti (kenttäkoko 55 × 40 m). Kenttä 1 on lähempänä huoltorakennusta ja turnaustoimistoa/buffaa. Käytössä on maalialueen paitsiosääntö ja kaikki ottelut pelataan 4-koon pallolla. Jokaisella joukkueella on oltava pelipallo, joista pelinohjaaja valitsee.

Ottelut alkavat täsmällisesti otteluohjelman aikataulun mukaisesti ja otteluiden välissä on vain viiden minuutin tauko. Joukkueiden tulee siirtyä vaihtoalueen läheisyyteen hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Mahdollinen viirien vaihto suoritetaan juuri ennen pelin alkua. Pelinohjaajat huolehtivat peliajasta ja loppuvihellyksestä, jonka jälkeen pelaajat kokoontuvat ripeästi kättelyyn. Turnauksen aikataulun pitäminen on jokaisen joukkueen vastuulla!

Otteluohjelmaan ensimmäiseksi merkitty joukkue on aina kotijoukkue. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasua. Vaihtoehtoinen peliasu voi olla harjoitusliivit tai muu yhtenäinen paita. Kotijoukkue pelaa aina Länsiväylää lähempänä olevalla kenttäpuoliskolla ja vierasjoukkue suorittaa pelin avauksen.

Tekniset lämmittelyalueet sijaitsevat Pyrkän kentän molemmissa päädyissä. Seuraavaksi pelivuorossa oleville joukkueille pyydetään jättämään tilaa alkulämmittelylle. Turnauksessa kunnioitetaan valmentajien työrauhaa ja siksi vanhempia ja muita katsojia pyydetään sijoittumaan eri puolelle kenttää kuin valmennus ja vaihtopelaajat.

SARJATAULUKON MÄÄRÄYTYMINEN & SIJOITUSOTTELUT

Yksinkertaisen sarjan (HARRASTE) sekä alkulohkon (HAASTE, KILPA & ELITE) sijoitusten määräytyminen (järjestys):

1) otteluista saadut pisteet 2) keskinäinen peli 3) maaliero 4) tehdyt maalit 5) päästetyt maalit 6) arpa

Sijoitusotteluiden ratkaiseminen (HUOM! vain välierät sekä finaali- ja pronssiottelu):

Sijoitusotteluissa tasapelin sattuessa voittaja ratkaistaan välittömästi kolmen pelaajan rangaistuspotkukilpailulla. Jos tilanne kolmen pelaajan jälkeen tasan, jatketaan pareittain niin kauan kunnes voittaja ratkeaa.

KANNUSTA MUA -KAMPANJA

Pilotoimme turnauksessamme Suomen Palloliiton Kannusta mua -kampanjaa. Turnauksessa kiertää henkilöitä, jotka vastaavat ilmapiirin tarkkailusta kentän laidalla ja jakavat kannustuskortit parhaille kannustajille. Kortilla saa turnaustoimistosta Kannusta mua -palkinnon.

Lisätietoa: https://www.palloliitto.fi/kannustamua

ENSIAPU & TURVALLISUUS

Jokainen joukkue vastaa omien pelaajiensa ensiavusta. Kaikilla pelaajilla tulee olla voimassaoleva Suomen Palloliiton Pelipassi tai Palloliiton määräysten mukainen muu vakuutus. Turnausjärjestäjä ei ole vakuuttanut turnauksen osallistujia eikä se vastaa näille tapahtuneista vahingoista.

Tervetuloa mukaan ja nähdään Pyrkällä!

Teemu Rinttilä

Turnausvastaava (ELITE & KILPA), PPJ 07 Laru
teemu.rinttila (at) gmail.com
p. 050-5849692

Mikko Oikari

Turnausvastaava (HAASTE & HARRASTE), PPJ 07 Laru
mikko (at) larussa.fi
p. 0400-895667